Lättad.. 

For now iallafall. Tell är fräsch!! 😊 Jag har sprungit med honom, longerat och även ridit. Inga problem. Så skönt! Skippade hoppträningen ändå ifall ifall. Jag var där nyss ändå och hjälpte de andra. De var duktiga. 

Nåt gnager i mig ändå att det kanske är nåt iallafall, Agneta brukar ju inte se fel. Men men. Får hoppas det inte kommer tillbaka i såna fall. Johan var här och skodde Tell imorse och han hittade inget i hoven heller. 

   

  

vi är ungefär lika tramsiga båda två.. haha! 😂

 

3 reaktioner på ”Lättad.. 

 1. idooooos skriver:

  Åh så skönt!!!
  Faktum är att jag tycker det är jäkligt svårt att se om Pantis är fräsch eller inte. Alltså nu ”vet” jag att hon är det, för det känner jag. Men ser jag henne på liten volt ser hon ofta knackig ut i bak, som om hon inte får plats. Men det är sånt man lär sig med tiden. Tror det känns i magen, när man rider, om något är fel.
  Känns Tell fin att rida så är han nog fräsch också ❤️

  • Ida Qvarnström skriver:

   Precis! Ja och bakhältor är ju extra luriga att känna. Och står man och glor så ser ju alla hästar halta ut till sist.. 😁 (jag stod och kollade på alla fyra ekipage på hoppträningen och shit vad svårt det är! Men intressant!) Jag vet att Tell alltid ser mer eller mindre knackig ut bak i trav på volt några varv, men det ”värmer ur” och han travar på fint efter en stund. Det är normalt för honom. Det säger vår veterinär också. Däremot om jag rider lätt på rakt spår ska det kännas likadant även om jag byter sittben. Gör det inte det så kan man börja bli orolig! Jag brukar också testa att byta varv ofta och känna om hästen ”välter” åt något håll, vill lägga vikten annorlunda eller känns ojämn. Där måste man ju också känna sin häst för alla är väl lite oliksidiga, människor också.. Ja enligt min magkänsla så är det inget fel på honom. Men du vet ju hur det är, plötsligt litar man inte på sin magkänsla heller! Dock är jag helt säker på att hade jag åkt till vår veterinär med detta så hade han sagt att jag skulle sluta sjåpa mig. Sen hade han skickat hem oss.. 😝😊

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s