Åter till vardagen

Jag hade tänkt hinna rida medan det var ljust idag. Det gick sådär. Å andra sidan var det ändå fruset, så det hade inte hjälpt om jag kom en timme tidigare till stallet. 

Ridhuset är ju stängt på torsdagar så vi gick ut på långpromenad, Tell och jag. Mysigt! Det hann bli mörkt på vägen hem men det gjorde ju ingenting, vi har lampor och reflexer. Tell var glad och taggad och sniffade på älgbajs.

Skärmavbild 2016-02-04 kl. 19.20.15.png

Nästa vecka verkar bli en riktig träningsvecka IGEN, så kul! 🙂 Om han nu fortsätter vara fräsch, vill säga.. det får vi innerligt hoppas. På tisdag rider jag för Alette mitt i tjottahejti (Långasjö) igen och på torsdag ska jag prova rida för en tränare som jag inte ridit för tidigare, hon heter Catharina. Den träningen är iallafall nära, bara några km bort. I övrigt får jag väl ta fram lite bommar och småhinder snart nu när det inte blev nån hoppträning igår. Kanske släpar jag fram lite WE-grejer, eller rider ut, beroende på om det kommer gå. Det är ju tyvärr isknaggel här nu igen när snön försvann. I värsta fall får det bli skritt.

Skönt iallafall att det känns att det blir ljusare nu på kvällarna!! 😀

Jag har fått vårlängtan och har planterat lite tomater, chilli och paprikafrön. De får ha extraljus än så länge, men snart kan jag nog börja plantera lite mer inomhus i väntan på att allt får komma ut i växthuset och landet. Bara av att ta fram fröerna så blir man glad! 🙂 Jag har förresten fått nåt allmänt hälsoryck och fått för mig att äta veganskt så mycket jag kan. Hittills har det varit väldigt kul! Och gott!

  

3 reaktioner på ”Åter till vardagen

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s