Helg

Här är det regnigt och tråkigt, men det är plusgrader iallafall! 

Jag hoppas att jag kan rida på utebanan idag. Igår fick det bli en långrunda i skritt igen eftersom ridhuset var bokat. Tell var extremt pigg och slog världsrekord i snabb skritt. Han ville hemskt gärna trava men det var stenhårt och fruset så vi höll oss till skritt. Så idag hoppas jag verkligen att det kan bli jobb ”på riktigt”!

Ikväll kommer några vänner hit från Öland och ska sova över, Matias ska baka pizza och sen ska vi gå på punkkonsert allihopa med två band inne i Växjö på ett trevligt ställe som heter Kafé de luxe. Bland annat Asta Kask ska spela. Det ska bli kul! Jag gillar väldigt olika typer av musik, allt från singer songwriter och pop till punk, tango och metal.. så är det att vara musiknörd! 🙂

Däremot klarar jag inte av när folk sjunger falskt, så jag ska inte titta på melodifestivalen. Jag klarar inte av Idol och sånt heller, jag grimaserar och det bara skär som en kniv rakt genom skallen. Såklart är det ju massor med folk som är otroligt duktiga också, i och för sig, men tyvärr även de som inte alls prickar tonen. Det är inte så lätt, det vet jag som sjunger själv, men jag kan ändå inte höra på eländet.. det är tortyr! Andra sitter med skämskudden, jag sitter beredd med händerna nära öronen. Med punk är det inte lika känsligt, där sjunger man ju på ett annat sätt, så jag tror inte jag behöver hålla för öronen ikväll, haha!

Hoppas ni har en bra helg allihopa! 🙂

Här är en liten film på Sofhie som rider dressyrtävling på Lottas häst Chaplin! Och vann! 🙂 Vera var där och hejade (tror jag)? Sofhie är alltså instruktör och jobbar på Wirsbo ridcenter, så hon ska få trimma oss i maj när vi ska dit på kurs igen! Då ska jag även få träffa Lotta, Chaplin, Vera mfl igen. Jag har träffat alla utom Chaplin, Lotta hade ingen egen häst förra året när vi var där. Men nu så! 😀 Längtar! ❤

ps filmen verkar inte funka att titta på från nåt annat än dator.

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s