Mitt hjärta

Tell har nog tyckt det var ganska tråkigt att inte göra nåt vettigt på två dagar. Älskade lilla peppade häst!   
Idag efter att jag jobbat klart i lanthandeln skrittade vi ner till ridhuset i vanlig vinterordning med broddar och hela baletten. (Nu har det väldigt hastigt blivit vinter här i Småland igen). Oj vad fin han var!

Så roligt att rida. Det blev ett härligt lagom och bra pass. Tell var särskilt nöjd med galoppdelen, de kan ju inte springa så värst i hagen nu. Nöjda och glada skrittade vi hemåt igen och jag sjöng en sång för att hålla eventuella älgar borta. (Har sett ganska många nu på sistone). Tell är så rolig, han lyssnar intresserat och tycker nog han har en knäpp matte..

På tal om musik och hästar så ska jag nog försöka filma Agneta nästa gång hon tränar för Bo Jenå, så vi kan komma vidare i kürsnickrandet.

När jag kom hem lade jag mig i badet och nu blir det snart lyxmiddag tillagad av min fina sambo. Sen sista avsnittet av London spy! Å vad spännande! 😊

Detta har varit en väldigt bra helg ändå får jag väl säga, även om det har varit lite intensivt. Som vanligt. 😁

Nu till veckan får jag försöka ta tag i saab-problemen. Båda dragbilarna jag har behöver reparation.. annars blir det till slut svårt att ta mig till både träning och tävling! Lillbilen Saaben Ann-Christine behöver antingen svetsas eller få en ny ljuddämpare (bakre låter det som). Och storbilen Syster Saab har ett hjullager fram som behöver bytas. Kanske nån länkarm eller spindelled också. Fuck. Hatar när bilar går sönder på vintern. Jag hoppas vår lantis-mekaniker Weine kan tänka sig hjälpa till. Vi har ju inget garage och definitivt ingen rejäl billyft eller press. Även om jag är ganska mekarkunnig och Matias väldigt bra på bilar, så finns det ju gränser ändå med vad man pallar med…

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s