Hurra!

Glöm mitt förra inlägg, jag är glad igen! 😉😃 

Det är fantastiskt vad ett bra ridpass kan göra! Allt elände känns som bortblåst! 😊 Fina fina häst! 

Jag var visserligen lite nervös över att alla mina negativa tankar idag skulle ligga mig i fatet, men de glömde jag snabbt bort när jag fick fullt upp med att rida. Och ha roligt! Det är mitt allra bästa trick som iallafall ganska ofta funkar på mig själv. Att tänka ”Nu ska jag ha ROLIGT”! Även om allt känns skit.

Tell var pigg som en oljad blixt och passade på med lite allehanda konster i början. Kom rätt snart till arbete iallafall. Sen när vi började hoppa tyckte jag att han kändes lite flack, men det visade sig att det var jag som red lite för fort. ”Woho, tackar”! sa den oljade blixten och paddlade glatt på i framstupa ångloksstil. 

Så jag fick rida ihop honom, eller ja rida överhuvudtaget kan man säga. Komma ner i sadeln, nära min häst, och ha kontroll på bakbenen. Sitta upp mot hindren. Och det blev ju bra. En riktig kanonrunda fick vi till, (det var faktiskt nästan banhoppning idag med många långa anridningar och doglegs vilket jag hatar), men vilken superkänsla! Vi fick mycket beröm av Jens. Inte illa för att inte ha hoppat på en månad! 😄 

 

sötnöt i remont

 
Som det känns nu så skiter jag i inomhusterrängen på lördag. Kanske åker jag till hemmaklubben (VFK) istället på söndag och skuttar en pay and jump-runda istället. Det kanske är lite rimligare. 

2 reaktioner på ”Hurra!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s