Fräsch sprätthäst, ofräsch matte

Man kan inte vara på topp jämt. Igår kan man säga att Tell tyckte han var på topp, och själv var jag verkligen inte på topp och det smittade antagligen av sig. 

Det var såklart roligt att han var så glad och sprallig. Han älskar verkligen att hoppa, det var nog som att skicka honom på värsta inpirationslägret i helgen, haha! 🙂 Han kom hem därifrån full av sprattel och lycka och pepp, och jag själv var ju glad för att det gick bra på pay and jumpen såklart, men nu är jag en stel gammal tant. Igår hade jag sån galen träningsvärk (skyller på att jag även hjälpte en vän att röja skog i lördags, så det var inte bara ridningen), och var väldigt trött. Så det gick lite sådär kan man väl säga…

Jag börjar med det som var bra: Han kändes väldigt fräsch, skrittade jättefint både kilometern ner till ridhuset och hem igen. Högergaloppen var helt underbar! Där fick vi verkligen till det.

Det som var mindre bra: Vi kan sammanfatta det som en jäkla massa SPRATTEL och SPRÄTT och mera sprattel. Vi nöjer oss med den sammanfattningen for now. Heh..

Ikväll ska vi till bästa Alette i Långasjö och träna dressyr, jag längtar! Inte efter att köra dit och hem, men till att rida! Jag har bestämt mig för att försöka få fast plats där, och jag tackade nej till den enda ”fasta platsen” jag blivit erbjuden (ni vet den andra tränaren jag provade rida för här i hemmakrokarna för inte så länge sen). Jag är väl störd som hellre kör en timme enkel väg sent på kvällen mitt in i mörka Småland än tränar för nån som är nära, men hon är SÅ bra. Jag tror ändå det blir bäst för både mig och Tell. (Och som tröst har vi ju både hopptränar-Jens OCH dressyr-Anna på hemmaplan, så då behöver jag ju inte ens lasta hästen. Jag är ganska bortskämd). 🙂

ida_tell_jul_12

Gammal bild på Tell, mig och Poppe! Tycker Tell är så fin på den här bilden.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s