Tack!

Tack snälla ni för bra och kloka kommentarer här på bloggen och andra håll! Pratade en hel del om detta idag på tävlingen också med härliga hästkompisar. Vilken toppendag. Så mysigt att umgås med goa människor, sitta på läktaren och i cafeterian och bara prata häst, häst och häst!

Slutsatserna jag kan dra av insamlad kunskap och kvalificerat tyckande i frågan är bland annat att:

  • I dressyr kan man mycket väl anmäla sig till nåt lite svårare ibland för att ”testa på”. Det enda man eventuellt riskerar är att skämma ut sig, och skämma ut sig kan man ju lika väl göra i en LC som i Msv. 😉
  • Med peppade sprattlande racerlamor kan det till och med vara bra ibland att rida nåt som är svårt utav helvete, dels måste piloten rida varenda steg för annars har man ingen chans, och dels händer det mer saker (och snabbare) i de programmen än i t ex en LB där man kan älga runt hur som helst på hela fyrkanten eller en jäääääättelång diagonal.
  • En till slutsats efter att ha sett Msv:C1-programmet 14 gånger idag: Jag är bara feg. Det där kan jag visst rida. Och jag siktar ju på OS i Rio som bekant så det är väl bara att ta sig i kragen. Jag ska få en chokladtårta i belöning när jag har ridit mitt första MsvC-program på tävling, har jag redan bestämt. (Och om jag vågar rida 1,10 i hoppning ska jag få en stor flaska jättedyr och god whisky. Har jag också bestämt. Det är bra med motivation och mål har jag hört! 😉 )  😀
  • Men – det viktigaste är att vi har roligt. Visst, det är kul att lyckas med lagoma utmaningar, men det viktigaste är ju att rida och ha kul! Det är ju därför jag håller på. De här öronen på bilden nedan är det viktigaste målet. (Jag får bjuda på att jag ser jättefånig ut. Men glad är jag!) Fina fina Tell! Han är världens bästa. Även om jag tävlar skitenkla klasser. Det vet ju inte han, han är ju häst!  ❤
IMG_8809

Jag vill ha sommar!!! Nu!

 

En reaktion på ”Tack!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s