Hallåååå…

Tell här. Jag tycker mest ni får höra mattes versioner hela tiden så det är lika bra att jag tar över nu. Höhöhö. 😀

  
Idag släpade matte ner mig till ridhuset IGEN, det är lite segt att gå dit hela tiden. Jag gillar att gå hem! Fattar hon inte det? Alltid ska man gå bortåt först. Det är tråkigt. Jag tycker att vi BARA ska gå hem. Hela tiden. Woho!! Dessutom är det tråkigt att matte hela tiden ska klä på mig en massa pinsamma grejor. Som glittrande armband som lyser när det kommer bilar, och dessutom nån slags illgul negligé som jag fick ha på rumpan. Vad ÄR det för mode egentligen????!!

 

Ida: Hörru, bort med dig, jag får väl också vara med här. Det är faktiskt min blogg!

Tell: Å nej. Jaja. Jag har ju fått massor med mat och godis, så okej.

Ida: Du har ju varit jätteduktig idag, med viss reservation för en sprattelattack, men i övrigt så! För min del får du gärna berätta om det. Duktig hest!

Tell: Ähum… ja, alltså, jag är bäst. Jag vet.

Ida: Det var nära att du kom undan med att springa halvfint, det är ju ändå måndag och din arma matte är skittrött och seg och det är svinkallt ute.

Tell: Vadå kom undan? Det VAR fint!

Ida: Jag såg i spegeln att du såg ut ungefär som en bekväm gammal farbror i mysdress som var ute och joggade sådär halvdant utan att bli svettig. Du såg inte ut som den peppade atlet du är, så att säga. Så därför fick vi ta och spänna bågen lite till.

Tell: Fattar du hur bekväm den där joggingen var? Du kan vara glad att det inte var DU som skulle hålla på och gympa och springa runt i djup SAND!! Förresten var jag VISST atletisk!

Ida: Jo tack, när jag bad dig sluta ligga på som ett ånglok, böja dig i innersidan OCH trampa under dig med mjuka bakben tyckte du att jag kunde gå och dra nåt gammalt över mig.

Tell: Exakt. Vad bra att vi förstår varandra!

Ida: Som tur var gjorde du som jag sa när du hade sjåpat dig klart, och det måste ju ha varit mycket bekvämare för dig också att vara så mjuk och spänstig och att jag kunde lätta i handen och du gick kvar! Det är ju ingen av oss som gillar att dra i den andra. Tror jag.

Tell: Alltså jag var så snygg!! Ni skulle sett mig. Jag ba ”å wow är det VALEGRO i spegeln” och kom helt av mig. Damn I´m too hot for you to handle, girl!!

Ida: Ja ja. Du var duktig. Nu avrundar vi det här inlägget och mallar oss lite lagom. Jag är glad för att jag inte nöjde mig och fick fram hur fint du kan gå. Idag blev du gymnastiserad, nu kommer Alette vara nöjd med oss!

Tell: Bah. Jag är alltid bäst! 😀 Det var ett evigt tjat om mjuka bakben och att stanna kvar hos dig. Det gör jag om jag vill. Möhöhö. See ya!!!! *swooooosh*

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s