Trött 

Ibland får jag inte ihop mitt övriga liv med hästlivet. 

Idag hade jag jättemycket på jobbet, kände mig helt slut. Sen var det pianolektion med min lilla elev, sen stallet, och så hade jag en miljon papper att bokföra till lanthandeln. Jag orkade inte rida. Tell ser ut som en skavd hattifnatt som fastnat i gräsklipparen. Men han är ändå rätt blank och fin i pälsen som inte är skavd, haha! 

Smorde in honom med fyra ess hästsalva här och där, den salvan är bra året om tycker jag! Luktar gott med tjära. Det är den och så den gamla hederliga sadeltvålen i blå plastlåda med lock som följt mig i hela mitt hästliv.. 😊 

Imorgon är vi i Halland hela dagen med jobbet. Vi ska på studiebesök och utbyte hos Film i Halland. Vi ska ses på filmutbildningen Katrinebergs folkhögskola, det ligger tydligen nånstans vid Vessigebro tror jag, väldigt nära Hermanstorp! Ååååå vad jag vill till Anne och rida terräng och dressyr!!! Kan ingen släppa av mig där istället.. Jag tar med Tell i smyg 😉

Sen blir det panik för att hinna hem till hoppträningen. Vi lär nog vara framme i Växjö vid 19 och kl 19.45 måste hästen vara iordning och jag måste vara på väg ner mot ridhuset, träningen börjar 20. Härligt. Och det är om jag har tur och vi är hemma i tid. 🙈 Wish me luck.. 

2 reaktioner på ”Trött 

  1. idooooos skriver:

    Usch, jag hatar verkligen att ha tidspress i stallet.. Då är jag liksom stressad hela dagen & står på nåt sätt i startfållan & stampar utan att egentligen kunna göra nåt åt det.
    Men hoppas du hinner & att träningen går bra! 😀

    • Ida Qvarnström skriver:

      Tack gullis! Ja det gick väl okej trots allt. 🙂 Håller helt med, jag hatar också stress och tidspress! Finns inget värre!! Jag kan vara stressad i flera dagar innan bara vid tanken på att en viss dag kommer bli stressig. Tyvärr är jag inte så bra på att planera, så det händer ibland. Men oftast är jag inte stressad iallafall, och brukar se till att ha gott om tid, som tur är. Annars hade jag typ dött.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s