Fredagsmys

Nu åker stallfamiljen till fjällen så jag är hästvakt från och med imorgon. Det ska nog gå bra. 

Det känns inte ens som så många pållar att vakta, släppa in och mata. Tom är på ungdomsvårdsskola hos Oleg, Taleya är på bootcamp hos Jens och de som jag har kvar är alltså fölis Thilia, mamma tjocko Thelma, Tibelle, Tim, Sonic-pony och Telleman. Easy piecy. 

Idag fick jag ett bett på posten som jag beställde i december. Hade glömt bort det. Tell gillade det! 

  

Imorgon ska jag upp tidigt och morgonfodra och släppa ut hästar, sen kommer sadelmakar-Ingrid och kollar på Tells hoppsadel. 

 

en raket-raggsocka som får sova naken och lufta pälsen.

 

Trevlig fredagskväll alla! 😊 Mina tankar går till familjen Algotsson som tyvärr fått låta sin stora stjärna genom tiderna, Stand By Me, somna in. 26 år blev han. Jag träffade honom för inte så länge sen. Fina Bullen, tack för alla härliga minnen! ❤️

IMG_1406

2 reaktioner på ”Fredagsmys

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s