Hej och hå

Idag har jag varit i Stockholm och jobbat. Känner mig helt snurrig nu av allt resande och intensivt jobb med massa filmpolitik. Lång dag… och fy faan vad kallt det var i Stockholm! Mycket värre än här. Brrrr!

Jag orkade inte rida, tog in pållarna och gav dem mat nu på kvällen, och lagade Tims täcke där ett spänne hade gått hädan nån gång det senaste dygnet. Helena red Sonic, imorgon ska vi försöka tajma ihop våra krafter så vi kan rida tillsammans! 🙂

En glad nyhet är att jag får med mig bästa hoppträningskompisen Sara som sällskap på söndag på hopptävlingen! Genast känns det mycket roligare att tävla hoppning för första gången på två år. Hurra!! Så bra att jag vågade fråga henne, gillar henne jättemycket. Vi kan nog bli ett bra team som har väldigt kul. Om jag överlever alltså. Fast två 100-klasser ska vi väl ta mig tusan kunna sprattla oss igenom med hedern i behåll. Hoppas jag.

Nu ska jag ligga i soffan och dricka te, vila mig och kolla på Gift vid första ögonkastet på SVT play. Yeiy! Pärlan är också jättetrött för de har bryggt öl tillsammans med ett Göteborgsbryggeri hela dagen här i Åryd i deras bryggeri. Det är tydligen inne att göra sånt numera. Det kallas för co-lab. Hälften av den ölen ska säljas i Göteborg och häften här. Spännande!

Igår kväll satt det plötsligt en jätteäcklig mus på köksbänken bredvid vattenkokaren och glodde på mig! Jag blev livrädd och försökte jaga ut den med sopen, jag som egentligen inte är särskilt rädd för möss och sånt. Trodde jag. Men fy fasen vad otäck den var! Vi har inte haft möss i huset på flera år, minns inte ens när det var senast, så jag kände mig helt chockad. Skit att vi inte har katt! (Matias är jätteallergisk). Jag kanske får låna in en tillfälligt. Vi har gillrat en fälla men mus-uslingen är fortfarande på fri fot. Jag drömde mardrömmar om att den kom upp i sängen, huga. Det får gärna finnas möss, jag har inte nåt särskilt emot dem som sagt, men bara de INTE är i mitt hus!! Urk! Det är kul att bo på landet – nästan jämt.

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s