En onsdag i mars

Förra veckan var det ju ”fössta tossdan i mass” och de smålänningar som tycker det är roligt åt ”massipantåta” bara för att fira sin roliga dialekt (även vissa norrlänningar som bor i Småland tycker att det är en hysteriskt rolig dialekt kan jag avslöja). Men idag var det en helt vanlig onsdag, ändå lite vårkänsla får man säga! 

Jag är så GLAD över att det inte blir mörkt förrän HALV SJU nu! Hurra!!! 😀 Jag red ut kl 17.30 och hann med att njuta av solnedgången och lyssna på en och annan gås som vårkraxade nåt obegripligt. Tell och jag hade det riktigt mysigt. Jag älskar att rida ut, har gjort det alldelels för lite på sistone! Skönt att vi kom ut idag iallafall. Även om det blev rätt mörkt på slutet.

Tell var jättetaggad och glad men skötte sig fint. Till och med på slutet när det kom en häst, två människor, en cykel och två hundar i grupp i mörkret.

Jag fick vänta på Ingrid som varit och fixat sadlar i Falkenberg hela dan, men vid 20-tiden kom hon förbi med min hoppsadel så vi kunde prova den på Tell. Hon är så grym!! Gud så bra det blev. Längtar så tills jag får rida i den! Hon har fyllt ut hela, men särskilt bak har hon höjt den. Det är livskvalitet att ha en bra sadelmakare, I tell ya! ❤ 🙂

IMG_8855.JPG

Nytt världsrekord i slembubbla! Haha! Mörkt när vi kom hem från ridturen..

Nu börjar jag bli nervös inför söndagens hopptävling. Jag vet inte ens när jag ska köra från stallet! Tävlingen börjar kl 9, då är det 90-klass först. 24 ekipage eller nåt sånt. Hur lång tid kan det tänkas ta? Jag ska ju rida klass nr 2 och 3, så inte den första iallafall. Men de måste ju bygga om efter den så man kan gå banan. Jag startar som nr 23, hinner jag gå banan först och sen rida fram då? Det är bedömning A:0/A:0. Herregud jag känner mig så förvirrad. Tacka vet jag dressyr med fasta starttider…

4 reaktioner på ”En onsdag i mars

  1. Beata skriver:

    Det är inte så svårt 😊 Det tar två minuter per ekipage. Första klassen tar 48 minuter sen ska de minst ha 15 minuter innan ni får gå banan. Sen tar det alltid lite längre tid.
    Skulle tro att ni får gå banan kvart över tidigast och att klassen startar halv. Du hinner plocka ut sen och rida fram.
    Lycka till 👍👍🐎

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s