Saknar min familj

På tal om gamla filmer, hittade den här gamla godingen! Så sjukt kul att mamma och Anna spelade in en film helt på eget bevåg. Darlings!

Detta måste ha varit på hösten 2013 när de följde med mig och Tell på terrängträning på Udden utanför Kalmar. Mamma tyckte det var oerhört spännande att vi körde med hästen i släpet, att det var jättelångt att köra med hästsläp 12 mil ända från Växjö OCH väldigt spännande att jag dessutom körde in i Kalmar på vägen till terrängbanan och hämtade upp syster Anna (som då bodde där). Helt normalt. 😉

Sen måste jag ha ridit iväg och lämnat dem, för här är de ute och går på den enorma terrängbanan och försöker hitta oss. Hahaha, bäst! Å, hoppas de kan komma och vara med på nån mer träning eller tävling. Fast syrran bor ju i Umeå och mamma utanför Piteå…

En reaktion på ”Saknar min familj

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s