Terrängsug

Solen skiner! Jag har stått i affären och är trött, men snart ska jag rida så då piggnar jag säkert till. 

Jag har nedräkning till Uddens stilterräng och fälttävlan, tänk att det bara är några veckor dit!! ✌🏻️⭐️👌🏻☀️Det är faktiskt inte så länge tills den 22 och 24:e april! 😃 Jag måste komma i form.. 😁 Och vi måste träna terräng!

Förhoppningsvis kommer Linda börja ha terrängträningar snart på Udden, och så är Tell och jag anmälda till terrängkurs i Blekinge för Magnus Gällerdal den 16-17 april, på Bräkne Hobys fina bana. Det ska bli så KUUUUUL!!!

Här är duktiga Sandra Gustafsson som är och tränar i Hermanstorp. Såg detta på instagram precis. Exakt det här har jag ridit med Tell! (Okej jag ramlade av första gången, men sen gick det fint! Hehe). Känner mig lite som ett proffs som ser tillbaka på min tidigare karriär. 😉 Skulle aldrig våga rida det där nu. 🙈😁 Vi får komma i form igen helt enkelt!

Dock måste vi komma i dressyrform först illa kvickt, jag ska ju rida LB:3 en gång och LA:3 två gånger på Tingsryds påskmeeting nästa helg. Börjar ångra mig att jag inte bara håller mig till hoppning, nu när det ändå går så bra med det för tillfället. Men nä DÅ ska jag ge mig på två andra grenar istället. Såklart. Men vad gör man, jag vill ju helst vara bra i alla tre! 😉

2 reaktioner på ”Terrängsug

  1. idooooos skriver:

    Men nu blir jag avis! Jag har ju hela TVÅ månader kvar till beräknad terrängdebut..!! (Lite tidigare med nån träning också, men inget sånt kul som en träningshelg)
    Japp snart är det April!!! 😀😀😀

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s