Uteritt ikväll

Sitter på jobbet och ska hem snart, längtar ut på grusvägarna! Ikväll ska vi ut ett gäng och galoppera är tanken. Tell kommer vara lika lycklig som jag! 🙂

Lovade ju Ida att visa vad mer jag köpte från mitt lilla Englands-nätshoppnings-ryck. En ”fälttävlanströja” (fast ingen tävlingströja direkt, det får jag se om jag hittar nån kul sen), utan träningströja blev det. Älskar bra pikéer att rida i, och denna var billig och fin, och väldigt bra kvalitet! Jag får väl bjuda på att det ser ut som att jag hejar på det brittiska landslaget och inte det svenska. 😉

Skärmavbild 2016-03-21 kl. 15.44.48

Sen blev det ett kanonbra schabrak också från LeMieux, jag hade lätt kunna köpa 10 st till såna här men tyvärr är jag inte gjord av pengar. Dock är det mkt billigare att köpa dessa från England istället (om nån är sugen). GRYM kvalla.

Skärmavbild 2016-03-21 kl. 15.43.49.png

 

En reaktion på ”Uteritt ikväll

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s