Panik-träning

Idag har jag haft djup ångest för att jag inte hinner med allt jag vill. Jag får inte ihop mitt övriga liv och hästlivet.. Inget blir liksom bra. Jag räcker inte till… har ni hört det förr, eller? 😉

Tyvärr blev det ingen uteritt igår, jag hann inte. Suck. Det enda jag gjorde var att vara i stallet i mörkret och kylan och fick av två ton päls på min pålle (som nu äntligen börjat fälla sin vinterpäls iallafall).

Detta med tidsbristen har dock löst sig litegrann iallafall, någorlunda. Fick plötsligt höra att det fanns en ledig tid för Alette ikväll, och jag jobbar till kl 19 med ett jätteroligt filmevent så hade egentligen inte tänkt rida. Men tiden som var ledig är kl 21.15. I Långasjö. Jag tar den!! Sa jag utan att egentligen tänka efter. Så nu kommer jag komma hem kl 01 i natt ca, men vad fan, det får det vara värt. Så gör man när man vill få ihop ”alla sina liv”. Man åker hem från jobbet i panik, bökar ur ett jättestort skåp som står i mitt släp, kopplar på lillbilen (eftersom Matias har storbilen) och kör med pållen genom halva Småland och kommer hem mitt i natten. Jihaa!

Hörs!

 

2 reaktioner på ”Panik-träning

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s