En lugn dag – och storslagna planer

Idag fick det bli en mysdag i stallet. Jag friserade Tellepelle något, klippte lite hovskägg och fixade manen, fast vi kommer fortfarande se ut som ”hej kom och hjälp mig vi är från landet OCH har fastnat i gräsklipparen” på tävlingen. Särskilt som jag slant med klippmaskinen nån gång i vintras så han har en del man som är lite som stubb… kommer bli grymt vackert.

Siri hjälpte till och rullade sig och mös i allt hår som föll ner på stallgolvet. Siri är min favoritstallkisse av de tre vi har. Hon är även äldst, så det är mest hennes stall, tycker hon själv. Och jag med. 🙂

IMG_8979

Nu ska ni få höra nåt kul. Jag ska ju tävla dressyr på söndag och måndag, men nu ska en massa folk åka och träna terräng i påsk och jag har blivit så sjukt sugen. Det har visat sig att det är en träning i Eringsboda på måndag, jag tävlar kl 9.45 och träningen är kl 11. Så efter att jag har ridit LA:3-an slänger jag in Tell i släpet igen och kör vidare till terrängbanan! Bra va? Hahaha… vi får väl se om det funkar. Kommer bli lite tajt, men det får det vara värt! Lite i samma stil som min nattaträning igår nästan. Tur man är frisk i huvet som sagt. Obs berätta inte detta för någon icke-hästmänniska! För folk som rider fälttävlan däremot går det bra. De kommer att tycka att detta är helt normalt beteende! 😀

IMG_8972.JPG

Snart har vi staket runt banan! Det blir så fint! Riktigt rejält är det, så det kommer nog till och med gå att löshoppa unghästar på banan nu om man vill det.

 

Skärmavbild 2016-03-23 kl. 20.37.48

8 reaktioner på ”En lugn dag – och storslagna planer

    • Ida Qvarnström skriver:

      Hehe, japp! 🙂 Jag får se hur jag gör, jag ska ju tävla dressyr dagen före också. Om det går tiptop tror jag nog att jag känner mig tillräckligt nöjd och då stryker jag mig förmodligen från måndagens klass. Rider bara terräng den dagen i så fall. Men än så länge ser det ut som att det först blir tävling och sen racer bort till terrängbanan, haha!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s