Äntligen grusvägsgalopp!

SOM jag har längtat. Och nu blev det äntligen av. Medan det var ljust också! Hurra!!

Tell uppförde sig sitt allra allra bästa och fick tusen guldstjärnor. Han hade nog också längtat efter det här. Taleya-fian gick också finfint, inga fjanterier alls från någon av de två gökarna trots att de inte varit ute och galoppat på hur länge som helst och det hade hänt lite nya saker på den gamla vanliga rundan sen sist.

Tell gick först nästan hela vägen och det gick som tåget. Särskilt i galoppen. Och alla grusvägar var nyharvade och helt perfekta. Å vad härligt det var! Det enda problemet var att det kändes som att rundan blivit mycket kortare sen sist! 😉 Jag tror och hoppas att detta är året när min rädda fjant äntligen växer upp och blir modig hest. ❤ Fjorton är en bra ålder alltså. Hittills ser det bra ut vill jag lova! Terrängsäsong 2016 here we go! 😀

Skärmavbild 2014-04-26 kl. 11.38.52

Nu är det påsklov, mycket efterlängtat. Imorgon ska jag rida igenom dressyrprogrammen några gånger på den ”nya” banan (nu är staketet klart) och sen åker Matias och jag till Öland och bor på hotell vid havet. Ska bli jättemysigt.

Sen blir det dressyrtävling på söndag som sagt, och på måndag blir det rallykombinationen dressyrtävling och sen direkt på terrängträning. Jag har även planerat in att sätta mig i bastun efter det, samt ta en god öl eller tre. 😉 Livet leker! Glad påsk på er! ❤

2 reaktioner på ”Äntligen grusvägsgalopp!

    • Ida Qvarnström skriver:

      Ja det brukar jag göra ibland med en app, glömde mäta denna gång dock! Skulle tro att det är 8 km ungefär. Vi har en länge runda också som jag längtar till, den får jag mäta med appen snart. Ingen aning om hur lång den är. 12 km kanske.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s