Lite deppigt och förkylt

Jag har känt mig lite deppig efter helgens misslyckade dressyrtävlande, fast glad för terrängen såklart. 

Igår red Tell och jag ut i skogen själva, det var mysigt. Tell var väldigt pigg. Lite spännande var det allt men han var duktig och vände inte om eller kastade sig eller så. Även om det var nära när han fick syn på grannarna Maria och Markus som var ute i sin hage och körde nån typ av släpa efter sin ena arbetshäst. Tror de håller på att köra in den hästen. Både hunden och katten var också med, verkligen hela familjen där ute i hagen! 🙂 Så fint. Tyckte jag. Tell tyckte det var misstänkt på alla sätt. Men det gick bra som sagt. Jag försökte tänka på att verkligen rida mjukt och inte dra honom i munnen, ta halvhalter med sitsen. Han lyssnade jättefint, var så fin att rida och jag fällde nästan en tår av lycka. Jag har inte förstört min häst den här gången heller. ❤

Idag känner jag mig rätt risig, har ont i halsen och mår inte så bra tyvärr. Men det är hoppträning ikväll och det ska jag rida, så länge jag inte har feber. Och jag är ju på jobbet. Då får man rida sen! 🙂

Imorgon vill jag också vara frisk, då är det en clinic med Bo Tibblin här i Växjö som jag jättegärna vill titta på!! 

2 reaktioner på ”Lite deppigt och förkylt

    • Ida Qvarnström skriver:

      Tack! Nja kanske inte procentmässigt, det kunde varit ännu värre såklart. Men känslan! Det är den jag deppat för. Om bara känslan varit bra och procenten dåliga hade det inte gjort så mkt. Jag är dåligt mentalt rustad för att hantera mina egna mentala problem.. 😉 Lite av ett moment 22… Tell är det ju ingen större fara med som tur är. Han tycker att han är bäst oavsett. Det är värre med mig. Ja jag ska försöka krya! Tack fina du! Stor kram! ❤

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s