Underbar hoppträning!

Jag tryckte i mig några alvedon och pepprade mig med nässpray och bafucin, sen var jag fit for fight! Fick reda på att vi skulle hoppa bana för Jens idag. Det gör vi nästan aldrig.

Jag brukar ha panik för att hoppa bana (om det inte är på Matsträningar), men idag kände jag att det här fixar vi. Och det gjorde vi. Vi höll bara inte på att komma fram till ridhuset… hahaha! Tell är ju minst sagt vårpigg och det är ju inte så att han har vilat direkt. Hehe. Vi har nån kilometer bara ner till ridhuset men dels är det ju det spännande huset man ska förbi där de eldar hela tiden, ni vet det som jag skriver om. (Just det huset gick faktiskt bra idag). Men sen var det nästa hus, ett jättegulligt torp precis innan ridhuset. Där hade de BYGGSTÄLLNINGAR utanför numera! HerreGUD tänkte Tell och sprattlade så att det slog gnistor på asfalten. (Det är bara där det är asfalt, resten är grusväg ner till ridhuset…)

Efter en stund kunde herr häst ändå tänka sig att i frustande hingst-stil sprattla sig förbi. Jag var glad att det gick framåt iallafall. Så vi kom till träningen. De var sena i gruppen före, så vi fick vänta i regnet ute. Hittade ett tak vi kunde stå under. Hann prata med gulliga kompisar (idag red jag ju i ”rätt” grupp) och uppdateras om läget om lite ditt och datt. 🙂 Sen red vi, och Tell satte banne mig inte en hov fel på hela passet. Det kändes inte som att nåt var direkt svårt, allt bara flöt på. Vi fick jättemycket beröm, det är inte ofta det går bäst för mig! Bäst i hela gruppen alltså. Men det får man väl vara glad för, för sen går det sämst igen! Så är det med ridning. Bäst att njuta när det går bra! Fina, fina älskade hoppehäst! ❤ Han var så nöjd med livet.

På vägen hem var det mörkt och jag lyste med pannlampan åt andra hållet men han listade ändå ut var byggställningen var och frustade missnöjd åt den i mörkret. Hahaha!

Skärmavbild 2015-04-29 kl. 23.59.34

En gammal bild som syrran tog på oss en gång när vi var ute och gick i skogen. Mys!

 

 

2 reaktioner på ”Underbar hoppträning!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s