Allt på en gång

Ni vet när det känns som att allt händer på en gång. Och man har ingen tid. Så känns det nu.. 

Jag är fortfarande inte frisk från min vrålförkylning. Men sitter på jobbet iallafall på grund av svår uttråkning, jag klarar inte att ligga i sängen hur länge som helst. (Plus att jag får ännu mer att göra imorgon om jag inte är på jobbet idag). Så det är väl överkomligt. Ikväll tänkte jag rida om jag orkar, helst rida ut, men annars bara pälsa av Telleman och mysa. Som vi gjorde igår typ. Fint så. Ibland är det som det är. Det är ingen som dör.

Jag hade tänkt boka en terrängträning på Uddens bana före fälttävlan där, men Linda med sin OS-satsning och allt kan bara just precis när jag är i England. Så det blir inget med det. Ska höra med hennes mamma Margareta om hon möjligen ska ha träningar. Annars får jag nöja mig med att träna terräng på annan bana, och starta ändå. För rida fälttävlan på Udden ska jag ju.

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 00.29.29

Tänk att jag har den här sötkorven! Det är inte klokt. Saknar min gullepåll varje dag. Och då träffar jag ju honom varje dag ändå.. 😉 ❤

Tell måste skos, så jag försöker få tag på vår hovslagare. Det ska väl ordna sig. Helst så fort som möjligt så han inte behöver vara precis nyskodd innan alla terrängkurser och fälttävlan. Det brukar inte vara så bra.

Vad som är värre är att Matias har krockat vår bil två gånger på samma dag, alltså vår bästa dragbil, så den ska in på verkstan. IGEN. (Som tur är inga personskador och ingen annan bil är paj på grund av detta. Puh. Bara våran..) Den måste dessutom besiktas, och släpet också. Får ändra tiden, för den kommer vara på verkstan på den ursprungliga tiden. Då finns det ingen tid ledig såklart eftersom alla ska besikta sina husvagnar… så nu kommer det bli körförbud på både bilen och släpet fram till att vi besiktat ekipaget. Alltså i en veckas tid ungefär, men det är ju som det är. Hoppas vi inte blir haffade under den tiden. Min andra bil har ju redan körförbud, men den är iallafall lagad idag och ska in på ombesiktning. Hur som helst kommer lill-saaben att få jobba och dra släp en hel del mer än beräknat, men jag HAR ju iallafall en reserv-dragbil. Borde inte klaga.

Kan jag inte få en personlig assistent som sköter allt sånt här, jag har inte tid! Jag vill bara rida och ha det skönt.. 😉 Och vara frisk. Det vore fint.

(Ursäkta allt ilandsgnäll.. min häst är frisk och glad, och jag ska ju till England! Så jag har det inte så jäkla illa. Verkligen inte, om man jämför med mycket annat!) 

4 reaktioner på ”Allt på en gång

  1. idooooos skriver:

    Tycker inte du gnäller. Du säger bara sanningen, och sanningen är att du har fullt upp nu med några för många saker att tänka på samtidigt. Phu. Förstår om du ”gnäller”
    Men som du säger, du har en frisk & fin häst, hälsan i behåll (förutom just att du är sjuk, hehe) & en resa till England. Det hade kunnat vara värre. Mycket värre. Förresten! England? Har du berättar det innan? När var hur?
    Vi borde by the way boka in badminton 2017, du jag & Kakan!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s