England tills på söndag

Imorgon åker vi kl 05… hej svejs så länge säger jag! Den här puss- och sniffglada kamelen stannar hemma och solar sig eller nåt sånt. 🙂

Det är vad han gjort idag iallafall. 18 grader och sol! De har nog haft det riktigt gott. Själv har jag jobbat ända in i planket. Men ska bli kul att åka imorgon iallafall, även om det blir att stiga upp mitt i natten…

(Jag har så dåligt minne, men OM det är som Ida H säger och jag inte har skrivit nåt om detta, så är det iallafall en studieresa med ett gäng andra filmkonsulenter från hela Sverige som jag ska på. Vi har sökt pengar från Svenska filminstitutet för att få åka och fortbilda oss, och det fick vi! 🙂 Vi ska på studiebesök på en massa ställen i både London och Bristol. Det är Brittiska filminstitutet, visningsorganisationer och nätverk, flera regionala ”hubbar” som de har ute i landet som arbetar med regional film, ja en massa spännande verksamheter kommer vi få ha utbyte med. Ska bli jättespännande. Vi ska även gå på sing-along-bio och se Moulin Rouge! Så jag har packat fjäderboan och korsetten. 😉 Hehe.)

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s