Äntligen hemma!

Å vad det är skönt att komma hem! Jag har varit galet trött idag, kom hem sent igår kväll/natt och idag fick jag stiga upp tidigt och åka och jobba i Kalmar. Det var lite segt. 

Det var superhärligt väder, så jag var glad att jag iallafall kunde äta lunch på mitt favorit-lastbils-hak Lotsutkiken, längst ut vid havet på ett industriområde. ÄLSKAR det stället. Så fint! Och så god mat! Kroppkakor. M m m! Där hade man kunnat bli kvar hela dan. Lätt.


Jag har haft det jättebra fast intensivt i England, vill gärna åka dit igen men DÅ ska det vara en fälttävlansresa! Även om filmresa också var helt okej. 🙂 Jag var mest i de centrala delarna av London, och vi hade jättespäckat schema som sagt, men hann även spana in östra London litegrann innan vi åkte hem och äta mat på en jättepopulär restaurang som vi köade till i två timmar. Haha! Men det var det värt. Annars gillade jag Bristol bäst tror jag, så himla trevlig stad! Dit måste jag åka fler gånger. Fast mest vill jag ut på landsbygden såklart. Fälttävlans-landet… Satt typ och dreglade när jag tittade ut genom fönstret när vi åkte tåg mellan Bristol och London.

 

Jag längtade efter Tell så jag höll på att smälla av, och han längtade tydligen efter mig också! Gose-gosehäst! När ens häst kommer och möter en och gnäggar i hagen smälter man ju. Visserligen ville han mest bli kliad och få godis, men det kunde jag ju stå till tjänst med. Det var en hel del päls som ramlade av kan man säga. Han börjar få fin ny sommarpäls nu också, blank och fin.

Red ut i finvädret med Helena på Tibelle och Wilma på Sonic, så mysigt! Tell var rätt pigg och bjöd på nåt bocksprång här och där i rena ivern i galoppen, men annars uppförde han sig bra. Glad och nöjd häst! ❤

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s