Teamchasing!

Jag är ju inte den som är den. Bäst att testa på nya former av ridsport innan man dör, liksom. 🙂

Det ser ut som att jag och två fälttävlansvänner från Blekinge kommer rida teamchasing i sommar, och 8-11 juli är planen att dra till Blommeröd i Skåne och ha grymt kul! Vi har ingen aning om vad vi ger oss in på, men det verkar helt klart SVINKUL. Kolla in det här bara! (Film från förra årets läger där). Man rider, tränar, grillar, badar, åker till Falsterbo, har kul. Typ sånt. Det är ju svårt att säga nej till.

Blommeröd verkar sjukt fint. Här är en till film. Jag har ju på min bucketlist att bada med Tell nån gång, och helst galoppera i vattenbrynet eller på en strand. Verkar som att jag kan göra båda på det här stället!

En tråkig sak är att Udden har fått nån smitta på anläggningen, så de har fått flytta sin stilterräng och fälttävlan från 22 & 24 april till 10 & 12 juni i stället. Jag som var peppad på att rida fälttävlan om två veckor! 😦 Fast det positiva med det här är ju ändå att dels hinner vår bästa dragbil bli lagad så jag kan dra med den istället för lillbilen, och dels hinner jag kanske träna nån gång på Uddens bana innan tävlingen också.

4 reaktioner på ”Teamchasing!

  1. idooooos skriver:

    Välkommen hem!
    Alltså teamchasing-läger, jag DÖR vad kul!!! Önskar vi bodde närmare varann.. ❤️
    Men seriöst, vi MÅSTE boka in badminton nästa år! Vi gört redan nu så det blir gjort!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s