Fälttävlanssuget…

Alla som rider fälttävlan eller någon gång gjort det vet förmodligen att man blir skadad för livet av det. På ett positivt sätt. Det enda man tänker på är terrängbanan! Vinddraget, rytmen, hästens spetsade öron, koncentrationen, flytet… allt!!

Nu till helgen ska vi äntligen på Magnus Gällerdahl-kurs, en dag i Eringsboda och en dag i Hoby. Det ska bli så himla roligt!! 😀 Jag skrev ju igår att Uddens fälttävlan är framflyttad till juni, nu har det visat sig att Vinslöv kanske kommer ta det datumet och arrangera en till fälttävlan! (De hade ju precis sin vårfälttävlan, men de kan alltså köra igen). Där ser man! Plötsligt blev jag oerhört sugen på att rida fälttävlan där istället för Udden! Dock vill jag helst träna där först, har aldrig varit på den banan, vi får se om detta går att få till inom två veckor. Mvh svårt fälttävlanssug.

Tell har nog också fälttävlanssug, han är pigg som en mört. Igår trimmade vi lite på banan, men som vanligt stod det hinder framme och vi skuttade över några cavaletti och ett räcke. Gud så glad häst! Och fin blev han. Det är verkligen tacksamt att ha med hinder när man tränar dressyr med en hopphäst.. 😉

Jag dras fortfarande med otäck hosta sen min förkylning, så idag jobbar jag hemifrån och försöker att inte prata så mycket och dricka te med honung. Jag har beställt en helt fantastisk bok, har bara precis börjat läsa den men jag kan redan rekommendera den!!

  
 

 

3 reaktioner på ”Fälttävlanssuget…

  1. idooooos skriver:

    Åh! Den boken skulle jag vilja läsa!!! Älskar att nörda i sånt där!

    Gud vilket roligt inlägg om eran hoppträning. Hela jag blev glad bara av att läsa om den, så förstår hur du måste ha kännt det! Och speciellt när en främmande tjej kom fram & berömde DIN häst *den stoltheten* 😀❤️

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s