Ändrade fälttävlansplaner

Woho, vi drar till Vinslöv istället nästa helg!! 

Udden fick ju flytta fram, så sjukt grymt jobbat av Vinslöv att styra upp en fälttävlan så snabbt, de hade ju precis en dessutom 😉 Gud så kul det ska bli!

Problemet att jag aldrig tränat där kommer lösa sig på onsdag, då åker Agneta och jag dit och tränar. Visst, det blir lite åkande, men hellre komma dit förberedd och ha roligt och slappna av än att vara extra nervös i onödan! Jag har hört att det är en snäll och inbjudande bana, men ändå. Skönt att vi kan åka dit och träna!

Nu i helgen kommer vi ju igång med terränggaloppen förhoppningsvis när Magnus Gällerdahl ska trimma oss nere i Blekinge. Det enda problemet just nu är att min kära pärla till sambo fyller år i helgen och jag måste hitta på någon suverän uppvaktning så han också känner sig lite uppskattad… Jag ligger inte så bra till eftersom jag kommer komma försent till hans födelsedagskalas. Det tar ju sin tid att köra hem med hästsläp från Blekinge.

Fick förresten två bilder skickade till mig av en kompis, de här hade jag inte sett innan! Alltid kul att ha som minne! Det här är från Tells och min allra första fälttävlan någonsin, i Tågarp 2014. 🙂

12965948_10209114349518222_1455755332_n12988007_10209114349438220_915553874_n

Här får ni se en cool video på en grym hästkarl! Jag visste inte att det finns folk som jobbar som ”hästfångare” på galoppbanor, snacka om att de får ha is i magen och veta exakt vad de gör! Jag har faktiskt varit med om en sån här händelse en gång, alltså att jag har ridit ikapp en häst i full galopp och tagit fast den. Det gick bra den gången tack och lov, men jag hade nog inte gjort om det idag. Don´t try this at home folks!

Skärmavbild 2016-04-15 kl. 16.06.26.png

klicka på bilden för att se filmen, får inte inbäddningen att fungera!

2 reaktioner på ”Ändrade fälttävlansplaner

  1. Beata skriver:

    Det är ju inte klokt vad ni fälttävlansryttaren åker landet runt. Märks att du kommer från Norrland för du drar dig inte för några mil hit eller dit 😊👍
    Kul det låter med fälttävlan 👍🐎

    • Ida Qvarnström skriver:

      Haha, ja fälttävlansfolk och norrlänningar är rätt lika.. 😂 Vi är ungefär lika galna. Och vana att köra bil. (Fast ärligt talat kör jag inte jättegärna långa sträckor i bil, åker hellre tåg. Men då får jag ju inte med mig hästen).. Inser nu att på två veckor fr o m nu kommer jag ha kört ungefär 100 mil med hästsläp. Tur jag inte tänkte på det innan.. 🙈😁 Hej fälttävlanssäsong!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s