Terräng för Magnus dag 1

Å jisses vad det är kul att träna terräng!!!

Dör redan av lycka över att jag ska rida terräng imorgon också, sen på onsdag och sen tävling nästa helg! ✌🏻️😄 

Idag var vi på banan i Eringsboda, den är lite kuperad och svängig så den passar bra att skola hästarna på. Magnus Gällerdahl var jättebra, väldigt sympatisk och lugn! Ville att vi skulle få hästarna att följa vår sits och skänkel och att vi skulle använda handen så lite som möjligt. 

Tell var en stjärna och gjorde sitt jobb prima. Jag själv var lite ”av och på” men när jag räknade galoppsprången och var lite kall och väntade in distanserna så flöt det på fint.

  
En tjej ramlade av sin häst och airbag-västen löste ut. Det lät inte så högt, men det poffade däremot till ganska högt till när hon knäppte upp västen sen för att få av den och DÅ höll Tell på att dö. Jag satt lite löst, men det gick bra. 😁 

Jag är nöjd med dagens pass, ska bli så kul att rida i Hoby imorgon! 😄 

På vägen hem stannade jag på Ica i Ingelstad och köpte tårtingredienser, körde hem och lämnade av Tell och släpet i stallet, sen hem och möttes av ett hus fullt av vänner. 😊 Matias fyller år så vi har massor av folk här. 6 st sover över. Vi har ätit jättegod pizza som Matias började göra vid kl 10 imorse, och tusen sorters lyxöl såklart. Jag bakade tårta också, den blev god så jag tror jag ändå ligger ganska bra till nu trots att jag kom hem i ridkläder när gästerna redan var här..  

Tur att träningen imorgon är på eftermiddagen, men nu måste jag sova lite! Klockan är väl 02.30 eller nåt.. 😱😃

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s