Nervös

Usch, fråga mig på söndag istället hur jag mår. Har känt mig helt sjuk hela dagen, jag är nog nervös. Varför håller jag på med det här???!

Jag tycker inte om stress och tidspress och vill vara ute i god tid. Nu har jag inte ens en bil, eftersom BÅDA mina dragbilar är på verkstad, och de vägrar säga om vår stora bil kommer bli klar i tid eller inte. (Den skulle vara klar idag har de sagt tidigare). Vet inte om jag ska hyra en bil i så fall (jag som redan är så rik efter alla bilhaverier).. BLÄH. Bilen vi har fått låna har visserligen krok men jag får inte dra mitt släp med den lagligt. Usch, vill bara att detta ska ordna sig så jag vet att jag kommer iväg imorgon bitti.

Efter jobbet ska jag åka till stallet och rida igenom dressyrprogrammet (som jag inte lärt mig än), plus packa bilen inför imorgon bitti (om jag nu har nån bil att packa). Jag kommer ju få stiga upp mitt i natten nästan och vet själv hur glömsk och förvirrad jag kommer vara imorgon. Dessutom är jag lite deppad över att åka själv. Jag klarar mig ju själv, men det är så mycket roligare om man har sällskap. Jag har ju Agneta mfl som också ska tävla, så det är klart jag känner folk på plats, men ändå. Det är trist.

Igår var jag så trött och utmattad efter att vi hade bogserat in min stackars lill-saab till stan (det tog 1,5 timme), det var sent och mörkt och kallt. Orkade inte rida. Upptäckte att Tell fått skav av terräng-bakskydden i onsdags. Han får gå utan bakskydd på lördag, det får räcka att ha skydd fram. Det är ju bara 90-klass. Jag smorde upp hoppgrejorna iallafall innan jag åkte hem, så har jag bara resten kvar att smörja idag. 🙂

IMG_0452

Det ÄR ju jättekul med fälttävlan, det roligaste både jag och Tell vet, fattar inte varför jag ska vara så nervös så jag nästan kräks! Ska det fortsätta såhär så får jag ju sluta tävla och bara träna. Som sagt, hoppas att det är annat ljud i skällan på lördag kväll när jag kommer hem. Håll tummarna för oss!!! 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s