Ögonen i kors

Ni anar inte hur trött jag är!! Men glad. Min förbaskade underbara hästracka gick som tåget och gjorde sitt jobb särskilt i hoppningen och terrängen, vilket betydde att vi blev placerade!!

Vår andra placering någonsin i fälttävlan. Och vår 5:e fälttävlansstart tror jag. Första på två år. Tror ni är jag är nöjd? JA!! Jag är så mycket MER än nöjd så jag vet inte vad jag ska säga.. 😀 Bästa, fantastiska, underbara häst!!! ❤

Jag sov väl tre timmar eller nåt i natt, steg upp 03.30 och sen har det hållit igång. Det brukar ju göra det när man är på fälttävlan. 😉 Av förklarliga skäl måste jag gå och lägga mig snart (ska bara äta lite till chips) men jag skriver mer imorgon! Lovar!!

3 reaktioner på ”Ögonen i kors

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s