Några filmklipp

Gullepåll Tell och jag har skrittat ut i skogen idag och bara haft det mysigt. Vi fick sällskap av gulliga Helena och jycken Kerstin. 🙂

Och min röda lill-saab, Saaben Ann-Christine, är lagad! Så nu har jag en fungerande bil iallafall. Hurra!! (Det var mycket riktigt bränslepumpen som hade gått).

Tell har blivit lite smal, så jag vräker i honom mat nu till hans stora lycka. Nåja, snart kommer ju gräset ordentligt så då kommer han nog tjocka på sig. Och de har ju fri tillgång på hösilage. Men kanske måste han ha lite mera mat nu när han blivit gammal gubbe? 14 år liksom. Eller så är det bara som vanligt att jag är för långsam med att fodra upp och så hinner han gå ner lite i vikt. Tyckte ju att jag ökat på sen i julas nån gång, men tydligen var det för lite. Ja ja. Det är ju ingen större panik. Han äter ju! Tänk om man haft en kräsen häst.

Här är lite roliga konstnärliga filmer som Göte, snällaste Göte, filmade i lördags! Särskilt hoppningen får man verkligen leta för att se mig i bild. 😉 Dressyren blir lite skarpare efter ett tag! 😉 Och så ett jättefint litet terrängklipp som Lisa filmade! Yeiy!! 😀

 

 

2 reaktioner på ”Några filmklipp

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s