Hysterisk dag, men ändå fin

Nu får det räcka med körande tycker jag. Helsicke vad jag har kört mycket bil den här veckan! 

Jag har varit ute och åkt mycket i jobbet. Kalmar i tisdags, Mariannelund igår och Karlshamn idag. Säkert nånstans kring hundra mil totalt. Småland är stort.. Däremellan har jag försökt jobba på kontoret i Växjö också, och skicka iväg lite grejor som jag sålt på hästnet. Hunnit med en del, har tusen saker jag inte hunnit såklart. Men det är ingen som dör. 

Jag var hos Tell imorse, har inte ridit idag. (Jag kom hem från Blekinge så sent så då hann jag inte heller.) Gräset har börjat växa nu men väldigt lite. Det fattar inte han, så han bara betar av det millimeterkorta gräset hela dan och struntar i hösilaget. Hästskrälle! Inte konstigt att han är lite smal. 🙈 Jag ska köpa lite krafft grov eller nåt sånt tror jag. Ska fråga en foderrådgivare jag känner. Fattar ju att han kommer gå upp sen när gräset kommer på riktigt men jag vill ju inte att han ska bli ännu tunnare innan dess. Träckprovet såg iallafall bra ut, han hade mycket låga nivåer så han behöver inte avmaskas. Tror det var minst fyra år sen sist! Träckprov är väldigt bra att ta så man inte avmaskar i onödan. Billigare blir det ju också. 

I Blekinge hann jag iallafall hälsa på lite hos min fina vän Camilla. Hennes hästar gick i trädgården och betade. Så mysigt! ❤️ Vi gick en liten promenad med pållarna. Tinkern Denver är jättefin, men lille Rasmus är min favorit! 😊Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s