Lugn helg (?)

Äntligen fredag! Stressade till stallet efter jobbet, sen hem och stänga affären, sen till Hovmantorp och hämta min gamla bil. 

Min vän Patrik behövde få plats i sitt garage så jag fick snällt köra hem mitt skrot. 😁 Fy fasen vad hemskt det var i fyra km, sen i Fägerstad fick jag loss bromsarna kändes det som och sen gick Volvon som ett skott! Körde bara småvägar hem så jag kunde tvärbromsa och svänga rejält för att skaka liv i den gamla bilen. Usch, bilar ska inte stå. De ska användas! Nu får vi se när jag har tid och råd att laga upp den och besikta den. Det får bli ett senare problem. Men jag är glad över att ha alla mina risiga fordon hemma nu. 😍 mvh skrotmamman. 


Tänk att det redan är nästa vecka som vi åker till Virsbo igen!! Torsdag till söndag. Hurraaaa vad roligt det ska bli! Längtar! ❤️ Jag försöker göda Tell så länge och slöar mest ute på skogsvägarna. Man får vila sig i form. 😊 

I helgen ska jag stå i lanthandeln, koppla in ett högtalarsystem så hembygdsföreningen kan hålla vårtal på Valborg, kolla på brasan, bada bastu och rida. Och hålla tummarna för Anna och Diana mfl som rider fälttävlan i Össjö!! 👏🏻👏🏻👏🏻 Det är väl ungefär det. Ha en skön helg kära vänner! ❤️ Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s