Jord, tjära, musik och häst

Jag har haft en mycket bra dag idag. Tack väderomslag!! 17 grader och sol är ju inte så illa! 

Efter en sedvanlig efter jobbet-tupplur på 10 min så målade jag några odlingslådor med tjära. Jag älskar våren, trädgården är helt underbar fast man inte gjort nåt sen förra sommaren. Tulpaner, påskliljor, vitsippor överallt. 😊 

Sen åkte jag till stallet, övertalade Wilma att spela lite piano med mig. Våra lektioner har lite gått i stå på sistone, det har kommit en massa emellan. Men nu så! Jag frågade min lilla elev om hon tyckte att vi skulle uppträda på det lokala caféet i sommar, och showunge som hon är blev hon överlycklig. Så nu har vi nåt att träna till! Vips blev det väldigt lätt att motivera henne till att spela! 👌🏻😉 

Tell har haft det toppen i solen utan täcke i hagen hela dan, han hade hjälpt till att få av sig lite päls och rullat sig massor. Brorsorna har nog också hjälpt till, han var helt skavd vid manken så de har nog kliat varandra och haft det gott. ❤️ 


Jag orkade inte rida, pysslade om Tell (gödningen verkar funka förresten, han är inte lika smal längre. Skönt)! Sen åkte jag hem och hjälpte Matias med bilen. Two down, one to go. Idag fick jag igenom släpet på besiktningen, hurra! Och imorgon är det dags för stora saaben. Så det var den vi fixade nu. 😊  Nytt hjullager och nya bromsar fram har den fått. Håll tummarna!! Vill verkligen få den godkänd så jag slipper dra Tell med lillbilen ända till Wirsbo i övermorgon. 

Fick ner lite frön i jorden nu ikväll ute i landet så jag är mycket nöjd! Även om det inte blev något ridet. Igår red jag ut själv och Tell var så SJUKT pigg. Jisses. Fick hålla i mig. Jag får rida imorgon och rasta av honom före Wirsbo. 😉😂 

racerlaman in action

2 reaktioner på ”Jord, tjära, musik och häst

    • Ida Qvarnström skriver:

      Tack! 😀 Jajamän rolig ska vi ha, och bileländet löser sig väl alltid. Ser fram emot att INTE besikta allt mitt skrot på en och samma vecka nästa år, det var lite väl nervöst! Hahaha

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s