Många roligheter framöver!

Nu ska jag snart hem och börja packa bil och släp inför Wirsbo. Mitt i all Wirsbo-lycka hade jag nästan glömt att jag minsann har fler roliga saker att se fram emot! 😀 Jag har det så jäkla bra alltså. ❤

Skärmavbild 2016-05-04 kl. 12.54.06

Stilterräng och (kanske) fälttävlan (om det nu blir, får se vad de bestämmer sig för) på Udden, WE-tävling i Lehovda, pay and cross på Sporren i Bräkne-Hoby inför fälttävlan där i juli… säkert nåt mer kul också som jag glömt. Just ja, åka till Eketorp också och stå hindervakt och kolla på grymt bra fälttävlan. Wohohooo!!

Stor-saaben gick inte igenom besiktningen idag, tyvärr. Fast det gick nästan. 😉 Det var de sprillans NYA bromsarna de klagade på! De tog för bra. Helvettes… Ja ja. Det fixar vi ikväll. Så får jag åka in med den igen sen efter Wirsbo.

Hej hopp, återkommer med rapport när jag är hemma från Wirsbo igen! Ha en härlig helg govänner! 😀

2 reaktioner på ”Många roligheter framöver!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s