Såhär ska det se ut

Jag har ju gjort annat roligt i helgen, så jag missade att följa Badminton. Jag brukar ju fuska och skaffa en brittisk IP-adress till datorn och allt så jag kan se på BBC. 😉 Jag kollar ikapp mig så gott jag kan nu, och fastän det här är någon som filmat av sin TV-skärm så började jag faan grina. Michael Jung och Sam, om man bara nånsin uppnår en TIONDEL av deras kommunikation och tillit till varann så kan man väl vara lycklig.

Titta och gråt. Såhär ska det se ut. (Ridningen alltså, inte filmandet av TV-skärm).

2 reaktioner på ”Såhär ska det se ut

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s