Längtar till nästa fälttävlan 

Jag sitter på tåget hem från Stockholm, har jobbat där idag. Igår var jag i Karlskrona.. Och imorgon kl halv sex kör jag ner till Eketorp i Skåne! Anna och jag ska vara hinderdomare, det är bland annat swedish eventing trophy i * och ** klass. Woho! Hoppas vi får nåt lätt hinder.. 😁 Ser fram emot en bra dag och hoppas vi får se mycket bra ridning.

Jag hade inte hjälmkamera sist jag tävlade men här är min kompis film från när hon debuterade i ft med sin häst på samma bana! Heja Diana! 😊 

Det är alltså samma bana som Tell och jag red när vi blev placerade i april där. (Vinslöv). Här är en till film från en tjej som red samma klass som jag! Detta är lite mer i Tells och mitt tempo. 😉🐎💨💨💨 Åh vad jag längtar tills nästa fälttävlan!!

2 reaktioner på ”Längtar till nästa fälttävlan 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s