Får inte stopp

Nu är jag på väg till Köpenhamn, ska hänga med mina systrar och mamma tills på lördag. Ska bli fint! ❤️😊 

Tell fick gå ut igen igår, hade ingen kraft till att rida på banan. Så var det med den läxan. Plus att han är pigg som en oljad blixt så han måste få springa av sig. Nu går han i hagen dygnet runt men inte hjälper det. Han har om möjligt ÄNNU mer energi. 😁

Han körde ”tomtar på loftet och myror i brallan”-stilen och jag kunde bara skratta åt honom när han sprattlar på stället som en stor brun kanin. Han är för rolig. Försökte få honom att jobba ordentligt och han frustade jättemycket. Alltid något. 

Han skulle om ponnyn Sonic till VARJE pris, och jag tröttnade på att hänga i bromsen så jag gasade ordentligt istället. Sen blev han fin! Så ibland kan en rejäl galopp vara enda botemedlet mot sprattlande hästapållar. Det kan vara lite energi som måste ut helt enkelt.. 😉

2 reaktioner på ”Får inte stopp

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s