Pay and cross

Idag har Tell, jag och syster Anna varit på pay and cross i Bräkne Hoby! Gud så kul. 

Tell har varit en glad och peppad racerlama hela dan och syrran har bränt sig i finvädret.. Finns inget som en äkta terrängbane-bonnabränna! Haha 😁

Det blev lite lång dag eftersom allt blev jätteförsenat. Jag startade typ två timmar efter min egentliga starttid. Men men. Tell har betat gräs och haft det skönt. Sen taggade han till när det var dags! Själv red jag väl inte mitt bästa i värmen men jag är ändå mycket nöjd med dagen, sällskapet och min fina häst!


Så roligt att rida ihop med fina Lisa och Bassett också! Woho! 😃 Kul att heja på varann och gå banan osv. PS herregud så lång bana, tror det var 18 hinder och 22 språng!! Ett mirakel att jag kom ihåg den.

13285594_10153474408442312_601050374_n

7 reaktioner på ”Pay and cross

 1. idooooos skriver:

  Åh heeeeerreguuuud vilken lång, snirklig bana! Och på vissa ställen var det ju väldigt långt mellan hindren också! Måste fan ha varit 3 kilometer! Pantis hade blivit sjuuukt lång & stark som ett godståg där! Men ni hade ju superrytm hela tiden! Samma tempo hela banan runt & bara matade på. Såg enkelt & tryggt ut!

  • Ida Qvarnström skriver:

   Å tack! ❤ Jag vet, visst var det en lång bana!! Jag trodde att jag skulle tappa bort mig, nästan förvånad att jag kom ihåg den! 😉 Jag var ändå glad att det var galoppsträcka på iallafall ett ställe, annars är det ju nästan som banhoppning på de här banorna med många hinder på ett och samma fält. Det är ju här vi ska rida fälttävlan i juli, känns bra inför det! Dock ska man in i skogen då också, så det fick vi ju inte träna på nu. Men det går säkert bra det med på min peppade och numera rätt självsäkre terrängpålle! ❤

 2. Beata skriver:

  Åh så roligt det såg ut. Tell såg verkligen ut att gilla det.
  Duktigt att komma ihåg banan för den såg inte lätt ut.

  • Ida Qvarnström skriver:

   Tack! Ja jisses, det var en utmaning att minnas allt det kan jag säga! Philippa (hon som är grenansvarig och även banbyggare där) tyckte att vi lika väl kunde hoppa ”lite mer”. Så vi fick valuta för pengarna och fick lite mer träning än man vanligtvis får på en pay and cross, haha! Ja det här är verkligen det roligaste som finns tycker både pilot och häst. 😀

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s