Nattaträning

Igår var jag på möte efter jobbet och sen stallet, blev ridning vid 21-snåret alltså.. Det är ju vrålvarmt fortfarande, högsommarvärme, så det var riktigt skönt att rida när det är lite svalare. Idag ska jag göra om det igen fast ännu värre. 😉 Har varit nere i Blekinge idag och jobbat, men ville ändå åka och träna dressyr så snälla Linda ordnade så jag fick ta den sista Alette-tiden! Det är 21.15 i Långasjö.. Jag kommer nog vara hemma kl 01 ca. Men det får det vara värt! Tell går så fint nu så jag vill bara rida rida och träna träna!! Så himla himla roligt är det! 🙂

På torsdag blir det WE-träning i Lenhovda, ska också bli roligt. Ser fram emot det. Kom ju på att jag snart ska tävla i WE och vi är minst sagt ringrostiga i den grenen. Har inte tränat det på aslänge. Jag ska rida LA den här gången så jag måste lära mig dressyrprogrammet samt träna lite på vad det är för hinder med i den klassen i teknik och speed. Dressyren blir en utmaning, både inridning i galopp, bakdelsvändningar och enkla byten!! Gulp.

Jag står förresten på kölista till att vara med på hoppkurs om några veckor i Björnö när Tobias Grönberg kommer. Jag har aldrig ridit för honom, men han verkar sjukt bra och sympatisk på alla sätt! Dessutom har Tobias faktiskt träffat Tell förut, han red och tävlade nämligen honom när han var unghäst! Det ni! (Jag har för mig att det var när han var sex år, Agneta tror fyra. Nåt av det är det). 😉 Min häst har iallafall blivit utbildad av en ryttare som ridit Badminton, EM och VM!! 😀 Här är ett gammalt reportage i Hippson om Tobias. Kul att läsa!

Hej hopp så länge!

7 reaktioner på ”Nattaträning

 1. Beata skriver:

  Fy så sent. Hade aldrig orkat 😥
  Så svårt ditt LA program är 😱 mycket svårare än ett vanligt.
  Tobias dotter jobbar i Kungsbacka så stöter på honom då och då.
  Bodde på samma vandrarhem när SM i fälttävlan gick på Gotland 😊
  Hoppas du kommer med.

  • Ida Qvarnström skriver:

   Jag tänker alltid på dig och fnissar när jag tränar så sent, Beata! 😉 Ja jag VET! Det positiva är att det känns väl inte så svårt att rida MsvC sen.. men ja, det blir lite att bita i!! Jisses. Ja håll tummarna att jag kommer med på Tobbe-träningen! Så roligt att ni träffat familjen!

 2. Maria skriver:

  Jag tror att Tobbe red Tell när han var fyra. Min dotter red Tell när han var sex omkring. Var bland annat på en klubbtävling i dressyr där Tell tyckte att domarbordet var så läskigt att han inte kunde hålla reda på fötterna utan mer eller mindre ramlade över dressyrstaketet och blev utesluten….,

 3. idooooos skriver:

  Åh hoppas du kommer med & får plats på hoppträningen! Kul att få visa upp fina Tell nu 😊 Ni verkar vara i ett bra flyt med det mesta nu! ❤️

  Omg. Enkla byten. Inridning i galopp. Alltså, tror jag startar LD WE nästa gå g jag 🙈

  • Ida Qvarnström skriver:

   Ja alltså det är ju möjligt att vi istället får till ökad galopp över tygeln, sprattel på stället istället för halter och mellandelsvändningar i 190. LB programmet som var så trevligt! 😳 vad har jag gjort… 🙈😂

  • Ida Qvarnström skriver:

   PS ja rid vad du vill! Det ska ju vara roligt! Klart du kan rida LD. Jag har kompisar i både LD:n, LC:n och LA:n på denna tävling som jag ska heja på! Tänkte rida LB:n själv egentligen men det var ju knappt nån anmäld där. Så då tog jag mod till mig och anmälde LA..😝😃

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s