Family film fest

Här kommer en film på fina Tim, ofta omnämnd som ”storebror” i den här bloggen. Detta är en pas de deux med en westernryttare som de gjorde på Huseby på hästens dag! Till förmån för cancerfonden. Så cool uppvisning! Duktiga Tim och Agneta tävlar svår dressyr till vardags. 🙂 Tim har samma mamma som Tell (Tosca) och pappa är Oldtimer. Tim är ett år äldre än Tell men rätt mycket större häst, så det är inte bara åldern som gör att jag kallar honom storebror. 😉

 

Filmtajm nummer två för dagen är på fina Teya, storasyster, som ju faktiskt var den första hästen jag red på Hedaholm! Före Tell faktiskt! Men sen blev ju ändå Tell som snodde mitt hjärta. ❤ Teya är den första av två Landlord-pållar i familjen, Tell är ju som bekant den andra. Inte helt lätta alla gånger nån av dem, men hoppa det kan dom! Särskilt Teya. Teya har Tells mamma Tosca som mormor. Här vinner hon 1,40-hoppning i Falköping nu i helgen med sin ägare och ryttare Johan. GRATTIS!! 😀 Teyas barnbarn Taleya står i stallet på Hedaholm idag, även hennes enorma son Tom, fyra år (hagkompis med Tell), även omnämnd ”lillebror” rätt så ofta här i bloggen. 🙂 Teyas fina mamma Thelma går även hon i hagen, hon ska föla när som helst!

2 reaktioner på ”Family film fest

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s