Filmproduktion och sång

Det regnar ute och här sitter jag och klipper lite film och dricker kaffe. Det ska bli en kort försäljningsfilm av fina fyraåringen ”lilleman” Tom. Här är några bilder som jag tog på honom när vi var och löshoppade honom häromsistens!

Ändå kul att det blev några bra bilder. Fotosessionen tog c:a 1,5 minut och vi glömde ta av benskydden. Hahaha! Ni får se filmen när den är klar sen.

IMG_0401TomcatIMG_0403_TomcatHuvudIMG_0417Tomcat

Det regnar som tusan här, jag är orolig för fölet även om det inte ens är mitt föl! De ligger säkert inne i halmen idag. Jag ska ner till terrängbaneland Hoby i Blekinge och sjunga snart. Imorgon ska jag dit igen fast med hästen, då ska vi träna terräng. Försöker desperat byta till en tidig grupp, vi är bjudna på fest på kvällen och jag missar alltid sånt för att jag är och rider istället. Måste försöka bättra på mina sociala poäng..

Hörs! Hej svejs!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s