Terrängklipp fast inte på mig

Tänkte det kunde vara kul för er att få se hur Hobys fina bana ser ut, även om jag tyvärr inte hade nån som filmade. Här är vår träningskompis Sara och hennes härliga häst! Så duktiga. I det här klippet kan ni se den mastiga nya coffin-graven och även hur fint det blivit uppe i ekbacken! 🙂

 

Här är ett annat klipp på Sara fast i Eringsboda på vår tränare Philippas egen bana, Tell och jag syns i bakgrunden då och då liksom resten av Hedaholmgänget! Henrik, Bibbi, Agneta (som rider på Taleya bredvid mig), Wilma – och hunden Enzo tror jag minsann också var med den gången. Detta är från Magnus Gällerdahl-kursen vi red i våras. 🙂

 

2 reaktioner på ”Terrängklipp fast inte på mig

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s