Myshäst / myshelg

Jag är så nöjd med helgen! Äntligen har jag tagit det lugnt och bara skrotat runt i trädgården, grillat, umgåtts med vänner, ridit. That’s the way I like it! ❤️ Jag hade tänkt slöa idag (jag har sån sjuk träningsvärk fortfarande från terrängträningen och Tell var SÅ fin att rida igår), men Agneta ville ha sällskap på ridturen så jag offrade mig. 😉 Farbror Tell var ett utmärkt föredöme till lille Tom. Duktiga pållar. 👌🏻 Tell är så sjukt fin att rida nu, bäst att njuta medan det varar! 😄⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jag red förresten i mina löpartajts från northface, det gick utmärkt. Behövs inga ridtajts här inte. Så bra, eftersom jag ändå springer i dem så sällan.. 😂

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s