Gjort en ung hästtjej glad

Idag har jag gjort en god gärning. Träffade på en gullig hästtjej i tidiga tonåren (och hennes mamma) utanför Hööks på lunchen. De bor i samma by som jag så det är så vi känner varann.

Tjejen hade så ont i svanskotan, hon hade slagit i den (ej hästrelaterat) och var så ledsen för att hon nog inte kunde vara med på hoppträningen. Åh vad jag förstår den känslan! Särskilt när man rider på ridskola och ser fram emot varenda lektion jättemycket och räknar ner! Den här tjejen är så himla härlig på alla sätt, rejäl och hugger i och vill lära sig mer mer mer hela tiden. Lång och smal som en pinne är hon också. 😉

Efter ett tag (efter att vi sagt hejdå) fick jag en idé och ringde upp hennes mamma, frågade om tjejen kanske ville hänga med mig till stallet någon dag och hälsa på Tell. Och om hon vill får hon hemskt gärna följa med mig och Tell på tävling, hon kanske vill se hur en fälttävlan går till? Om hon ville. Jag tror jag har gjort en hästjej glad… 🙂 Så härligt. Jag har ju också varit en ambitiös ridskoletjej, såna bör uppmuntras tycker jag!

IMG_0150

Jag till vänster, ambitiös ridskoletjej på ridläger efter terrängritt. (Det var ju en slags teamchasing när jag tänker efter! Alla var tvungna att rida terrängen i par)!

4 reaktioner på ”Gjort en ung hästtjej glad

    • Ida Qvarnström skriver:

      Ja det kommer säkert bli toppen. 😊 Det enda är väl att hennes föräldrar kanske måste köpa/låna häst sen och börja skjutsa henne på tävlingar.. En viss risk finns! 😁😂 Eller så får hon väl göra som jag och köpa häst själv när hon blir stor. Det funkar ju det med. 😄

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s