På kö…

Jag har mycket roligt att se fram emot i sommar. Men vill gärna ha mer.. 😉

Jag ska ju ner till Blommeröd på träningshelg och falsterbobesök med Teamchasing Sweden i början av juli, och då är jag ju ändå i Skåne precis när fälttävlansveckan börjar på Flyinge. Jag har inte råd att vara kvar där nere hur länge som helst, men en dag till borde ju gå iallafall! Så nu har jag ställt mig på kö att få vara med och träna för Piia Pantsu och Jan Jönsson. Åh vad jag vill vara med på det!! Jag förstår att de som ska rida alla tre dagar har företräde men jag håller tummarna ändå såklart.

Tyvärr har jag inte hört nåt än om jag får plats på hoppkursen i nästa vecka för Tobias Grönberg, hoppas fortfarande. Vi får se. Det är ju inte så att jag dör annars, men det hade varit roligt.

Idag är det varmt fuktigt och regnigt här, men bara att klä på sig och ut och rida! Imorgon är det hoppträning för Jens igen och som vanligt har vi bara hoppat pyttehinder sen dess. Två gånger. Ska nog lägga ut lite bommar eller nåt idag och bara sitta och räkna galoppsprång. Det är alltid bra. Går nog inte att göra för mycket av det…

2 reaktioner på ”På kö…

 1. Bella skriver:

  Vilken underbar blogg du har!
  Hittade hit via gogglande av fälttävlan i småland då jag är sugen på att starta med min stora häst. Tävlade en hel del fälttävlan på ponny för en sisådär 15 år sedan, men tyckte det verkade lite läskigt på häst då det blir större. Har du något tips på en enkel debutant-bana i småland med omnejd? Eller känns alla debutant banor vänliga och mest stockar?
  Kommer klicka in här för mer hästläsning framöver 🙂 Ha det fint!

  • Ida Qvarnström skriver:

   Hej! Tack snälla du, å vad glad jag blir!! 😃 Var i Småland bor du? Jag började ”rookieträna” för några år sen när jag började med fälttävlan, då red jag för Sofia Kvarnstrand på hennes egen bana utanför Vetlanda. Jättefin och bra nybörjarbana! Och Sofia är toppen. 😊 Bor du i östra Småland är ju ridklubben Udden grym. Jättefin klassisk bana. Linda Algotsson håller träningar där när hon inte rider OS och sånt. 😊 Söderut så är ju Philippa Magnussons bana hemma hos henne i Eringsboda (Blekinge, nära Smålandsgränsen) också super för nybörjare. Hermanstorp i Halland är också väldigt bra om du bor västerut. Tyvärr finns inte så många banor i Småland.. Hör gärna av dig fler gånger så jag får veta hur det går! Du får gärna hänga med mig och träna nån gång om du vill. 😊 Jag åker mest till Udden, Bräkne Hoby och Eringsboda. (Ibland Skåne och Halland också, hehe). Välkommen tillbaka till fälttävlansgänget! 😃

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s