Träningspepp

Ibland har man tur! Nu har jag fått plats på Tobbe Grönberg-träningen imorgon, och så ska jag träna dressyr för Alette på tisdag. Woho! Helt perfekt. 🙂 (Hade dock gärna ridit för Tobbe i två dagar, dag två kommer vara ute på deras fina gräsbana. Men – det är 15 mil dit så köra 60 mil på två dagar med häst blir lite mastigt. Och det är bättre för både mig och Tell att få träna hoppning en dag och dressyr en dag. Så är det ju bara. Så jag ska inte klaga. Men jag hade velat klona mig!!)

I midsommarhelgen har jag mest tagit det lugnt (förutom jobbat ideellt i affären hela helgen), men det har ju varit domedagsvärme (typ 30 grader) så i övrigt har jag mest badat och legat utslagen i skuggan. Tell fick komma ut på en skogstur igår, det var skönt tyckte vi båda. Vi överlevde till och med en robotgräsklippare och möte med sex bilar. Värst vad folk var ute och körde på småvägar mitt i Småland! Har de inget bättre för sig? Grannen Hanna har skaffat robotgräsklippare så den kan pållarna titta på hela dagarna, hennes tomt gränsar till hagen. Kanske hjälper det lite som terapi. 🙂

Nu ska jag till stallet, det blir en uteritt kombinerat med lite jobb på banan idag tänkte jag. Skönt att det inte är lika smällvarmt längre! Tänker på alla stackare som ridit fälttävlan i denna värmen (och ännu värre, i Polen var det väl nära 40 grader och där var det nations cup.. hua). Nästa helg är det dags för mig och Tellesprätt! 90-klass i Hoby, hurra! 😀

IMG_9895

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s