Rio närmar sig…

Mina kollegor undrar ju ibland om jag siktar på OS, de tycker att jag jämt är iväg och tränar med hästen och håller på. Självklart gör jag det. OS har väl även en 90-klass, eller? 😉

Nån som däremot ligger bra till inför OS är den här killen. Grattis till vinsten Ludde, och så kul att se King Bob 18 år superfräsch i hoppningen! Go Bob the cob! 😀

Kul att de gör så mycket film i Strzegom, jag är inte förvånad för Polen är ju ett framstående filmland på många sätt. Kolla gärna in tävlingarna i Strzegoms youtubekanal, de har lagt upp massor av härliga klipp från helgen! De har gått banan med både Ludwig och Linda t ex, här nedan är ett klipp med Linda. Kul att se deras fina bana, jävlar vilka hinder alltså. Detta är ju ändå en kort trestjärnig, finns värre… 😉


Här är också ett jättehäftigt bra producerat filmklipp
som jag tycker visar upp sporten på ett fint sätt, detta är från Luhmuhlen förra helgen. (Det är på tyska men det gör inget, jag lovar). Ni ser Jonna Friman bland andra i det här klippet, heja Småland!! 😀

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s