Genom skogen till dressyr

Idag var sista rycket i mitt tränings-streak! Aletteträningen var bara två km bort denna gång så jag red dit. Tell gick så fint med öronen spetsade (Jag ÄR modig hest, jag KAN gå själv!) ända tills vi kom fram till Annas gårdsplan, det var bara förbi den och 100 meter till bort till Lottas ridbana där träningen skulle vara. Då ville Tell hem. Rädde sig den som kan!!!! Så det blev lite cirkus där på stallplan en stund innan jag vann striden och fick honom bort till ridbanan. 

Själva träningen gick okej, han var rätt så fin och särskilt galoppen hade jag ordning på idag. Vi tränade många halter eftersom det dessvärre är med i alla dressyrprogram. 😜  I traven tappar jag ut högersidan (högerstark häst..) och försöker hålla i högertygeln istället för att hålla in honom med skänkeln. Vi fick gneta på, till den grad att jag fick kramp i högerbenet! Muskeln som sitter liksom runt höften, hua vad ont det gjorde!! Det släppte sen men när jag kom hem fick jag stretcha rejält. Känner av det fortfarande. Dressyr är inget för veklingar! 

Sen red vi hem igen genom skogen och DÅ kändes Tell superfin. Och pigg som bara den.. Nu åker jag till Gotland med jobbet tills på fredag så både Tell och jag får vila från träningen nu ett slag. Det är vi värda. 😊 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s