Mera hästkul på gång

Jag blir alltid helt utmattad efter att jag ridit fälttävlan, denna gång var jag nog utmattad för att det varit lite mkt med andra grejor också. 

Idag tar jag det lite lugnt iallafall, jobbar på i lugn takt och dricker kaffe. Imorgon måste jag ta tag i packningen för nästa äventyr. Tält, häst, badkläder och mat ska med ner till Skåne. Nu blir det hästläger i några dagar fredag till söndag med mina fälttävlanskompisar Anna och Lisa från Blekinge, plus ett helt gäng andra peppade människor från föreningen Teamchasing Sweden. Vi ska träna för Tony Oscarsson, rida ut och bada med hästarna, grilla, åka till Falsterbo, och sen avslutningsvis rida en liten träningstävling i Teamchasing. Det ska bli jätteroligt, jag har aldrig ridit den grenen förr men man måste ju prova! Tell är som bekant peppad på det mesta. 😀 Och han gillar Bassett, Lisas häst. De har ju träffats flera gånger. Tell bryr sig inte om att Bassett gärna vill gå jättenära och nästan stryka sig mot honom, han har liksom inget behov av personal space den hästen. Haha! Annas häst har tyvärr blivit pensionerad från hoppning så hon ska få låna en annan häst att rida. Så vi blir ändå tre i vårt lag. Hurra så kul det ska bli!

Skärmavbild 2016-07-06 kl. 12.50.40

Här är Lisa och Bassett på tävlingen i söndags. Deras allra första fälttävlan någonsin, så duktiga!! Och visst var de tjusiga också? 😀  Foto: Miranda Bengtsson

Finns flera fina bilder också från terrängen i söndags HÄR som duktiga fotografen Lars Nilsson tagit. Tell och jag ser inte kloka ut,men vädrets makter råder man ju inte på. 😉

Här får ni se vad Telleman har gjort sen i söndags. Ätit gräs. Och gått på promenad. Och blivit matad med handplockat gräs när han redan stod i ett fält fullt med mat. 😀 Han har det bra den där pållen! Nu vräker regnet ner, glad att jag lade på ett regntäcke. Porlande regn i 1,5 dygn.. jaja, jag får väl klä på mig jag med efter jobbet och rida ut en sväng. Tell är iallafall pigg och glad som aldrig förr. Det är bara jag som är lite trött i vanlig ordning. 🙂

IMG_0044

IMG_0045

Här är den lilla goa skitungen Elian, Matias brorson som bott hos oss i en vecka och haft smålandssemester. Nu är det vi som behöver semester istället, haha! Vi lånade snälla Tibelle så han fick rida lite, han älskar hästar. Båda två skötte sig utmärkt. Fast den kaxiga lilla ungen ville absolut rida helt själv utan att jag höll i, och Tibelle gick lydigt vid min sida ändå fast det var han som ”red”. Tack för hjälpen snälla Tibelle!

 

2 reaktioner på ”Mera hästkul på gång

  1. idooooos skriver:

    Underbara bilder på fölungen! Såå fin (hon verkar bara få fina föl)
    Guuud så kul med Teamchasing-läger! Snacka om att Tell kommer vara taggad!!
    Ha så kul! Låter som en drömhelg ❤

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s