Semester 

Nu har jag äntligen semester. Mina systrar är här på besök och vi har även haft två vänner här, så roligt! Jag är något förvirrad dock men glad och nöjd. Och trött… Snart ska jag vila upp mig och ligga i hängmattan! Om det bara kan bli lite stabilare väder. 😳

I måndags var det verkligen ”dagen efter” och både Tell och jag var i viloläge. Det blev en skön skrittrunda med inslag av betande.  


Igår var det hoppträning för Jens, jag var nervös för att Tell bara har spettat på rakt fram på galoppbana och hoppat steeplechasehäckar i tre dagar. (Alltså den snabba spikraka racerlamans favoritgren). Det hade jag inte behövt, det gick rätt bra på träningen. Tell var pigg som en gnu. Jag fick ingen superkänsla men det var nog mest för att jag själv var så jäkla trött! Och har träningsvärk och ont överallt efter lätt sits på galoppbana i tre dar samt sovit i tält. 😳🙈😁 Jens tyckte jag red bra, så det får jag väl lita på. 


Moppeutflykt idag med systrarna och pärlan. Vi har bara två mopedhjälmar (men sju mopeder) så det fick bli en cykelhjälm och en ridhjälm också som åkte fram 😊

Idag kände jag att både Tell och jag behövde mjuka upp oss, så det fick bli en tur i skogen och sen ett lösgörande pass på banan med skänkelvikningar, öppna och förvänd galopp. Det fick bra och han känns HUR fin som helst att rida. Pigg, glad och peppad. Så glad för det! ❤️

Ps. En rolig grej som jag fick reda på var att tränaren vi red för på Blommeröd som gillade Tell så mycket, han har även en gång i tiden tränat Tells mamma som gick svår fälttävlan! Tosca! Så coolt! 😄

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s